Confituur

De lekkernij waar voor ons alles mee begon. Als onvervalste fruitfanaten streven we naar heerlijke confituren met échte smaken. Het pure karakter vertaalt zich niet alleen in meer smaak, maar ook in onze verrassende combinaties. Puur fruit en een grote portie liefde, dat is wat je mag verwachten!

We beschikken over een ruim assortiment dat zich vertakt in 3 categorieën: traditioneel, speciaal en suikervrij.

Ons assortiment

Old School Jam

Ontdek onze traditionele, ongemixte confituren. Om de smaken goed te kunnen mengen, laten we de pure vruchten drie dagen rusten samen met suiker en citroensap. Het opkoken vormt de finishing touch. Met als eindresultaat: een superconfituur met de intense smaken en structuur van de volle vruchten.

  • 4 vruchten met stukjes
    Een mengeling van bessen en bramen, verwerkt tot een frisse confituur.
  • Aardbeien met stukjes
    Aardbei in de hoofdrol, een minimum aan suiker, vers citroensap en kardemon. En uiteraard heel veel liefde voor het vak
  • Abrikozen met stukjes
    De fluweelzachte smaak van abrikozen, een klassieker, onweerstaanbaar in zijn eenvoud
  • Frambozen-rabarber met stukjes
    Haspengouwse glorie verwerkt tot een sublieme smaak voor op de boterham, in de yoghurt, in een dressing en zoveel meer
  • Kersen
    De frisse zure kers, gezoet zonder zijn karakter te verliezen. Super op vanilleijs
  • Rabarber
    Van laag bij de grond geplukt, opgewerkt tot een hemelse confituur.

Ons assortiment

Luxe confituren

Mag het wat meer zijn? Wij gaan graag een stapje verder en combineren diverse smaken tot één verrassend geheel.
We laten onze creativiteit de vrije loop en experimenteren met de complementariteit van verschillende smaken. Proef en laat je bekoren door deze ongewone smaaksensaties.

  • Aardbeien à la cuberdon
    Pure aardbeien, met de nasmaak van cuberdon snoepjes. ' Neuzekes' voor de kenners.
  • Aardbeien – rabarber
    Een verukkelijke combinatie van zoete aardbeien en rode rabarber vormen een heerlijk frisse confituur.
  • Aardbeien – witte chocolade
    Aardbeien, met een laag witte chocolade verstopt tussen deze heerlijke vruchten.
  • Abrikozen - pistachen
    De klassieke abrikozensmaak met een verrassende toevoeging van pistachenootjes.
  • Abrikozen – lavendel
    Heerlijke abrikozen met als afwerking een paar lavendelbloemetjes. Doet je wegdromen naar de Provence.
  • Ananas - Mango - Wodka
    Heerlijke combinatie voor een cocktail, maar ook super op je toast.
  • Appel - munt
    Haspengouwse appelen die vergezeld worden van de frisse smaak van verse munt.
  • Bosbessen - limoen
    Pure bosbessen, die ondersteund worden door de heerlijke citrus smaak van de zeste en het sap van de limoen.
  • Bosbessen- karamel
    Pure bosbessen, waar gekarameliseerde suiker aan wordt toegevoegd.
  • Bosvruchten à la violette
    Intense mengeling van frambozen, aardbeien, zwarte braambessen, aalbessen en cassis met de nasmaak van lekkere ouderwetse violette snoepjes.
  • Cassis - Pastis
    De donkere cassisbessen in combinatie met de anijssmaak van Pastis. Vitamine C à volonté.
  • Frambozen - bosbessen - rozemarijn
    Voornamelijk frambozen, verrijkt met de intense smaak van bosbessen en rozemarijn
  • Frambozen – basilicum
    Pure frambozen, samengebracht met heerlijk geurende basilicum.
  • Frambozen – vijgen
    Een mix van frambozen en verse vijgen.
  • Intense aardbeien
    Pure aardbeien, verrijkt met crème de fraise, voor een nog intensere smaak.
  • Intense frambozen
    Pure frambozen, verrijkt met crème de framboise, voor een nog intensere smaak.
  • Kersen - aalbessen
    Een combinatie van 2 zeer gekende vruchten vormen een nieuwe smaaksensatie.
  • Kiwi-mango-vanille
    Geniet van het exotsche fruit in combinatie met echte vanille.
  • Krieken - vanille - munt
    Noordkrieken met een toets van verse vanillestok en verse munt.
  • Mandarijn - Pompelmoes - Cointreau
    super combinatie van zoete en zure citrusvruchten met een afwerking om bij weg te dromen.
  • Mango - passievrucht - munt
    Onze exotische confituur opgefrist met verse muntblaadjes.
  • Rabarber – geconfijte gember
    Scherpe, fris - zure smaak van rabarber, verrijkt met geconfijte gember.
  • Sinaasappel - Mango - Koriander
    Exotische combinatie met een verrassende toets van koriander.
  • Winterse appelconfituur
    Appelen en rozijnen, op smaak gebracht met kaneel, steranijs en kardemon. Perfect voor in de koude maanden.
  • Winterse pruimenconfituur
    Ideaal om de koude wintermaanden wat op te fleuren.
  • Witte perziken - aalbessen - tijm
    Een tongstrelende combinatie van zachte en zure fruitsmaken met een aromatische toets.

Ons assortiment

Suikervrije confituren

Hoewel al onze confituren reeds een laag suikergehalte bezitten, bieden we je ook graag een suikervrije variant op basis van Maltitol. Afkomstig uit graan en tarwe, heeft deze zoetstof 0,9 keer de zoetkracht van suiker. Een perfect alternatief voor suiker als je het ons vraagt!

  • Aardbeien
    Aardbei in de hoofdrol, een minimum aan maltitol, vers citroensap en kardemon. En uiteraard heel veel liefde voor het vak
  • Aardbeien-rabarber
    De suiker wordt vervangen door maltitol. Een ideale zoetstof voor wie de inname van suiker wil verminderen.
  • Abrikozen
    De fluweelzachte smaak van abrikozen, een klassieker, onweerstaanbaar in zijn eenvoud
  • Abrikozen-lavendel
    De suiker wordt vervangen door maltitol. Een ideale zoetstof voor wie de inname van suiker wil verminderen.
  • Appel
    Haspengouwse glorie verwerkt tot een sublieme smaak voor op de boterham, in de yoghurt, in een dressing en zoveel meer
  • Bosbessen - limoen
    De suiker wordt vervangen door maltitol. Een ideale zoetstof voor wie de inname van suiker wil verminderen.
  • Bosvruchten
    Een mengeling van verschillende besen en bramen verwerkt tot een frisse confituur.
  • Frambozen
    Misschien wel het meest romantische fruit, subtiel en stijlvol. De kardemon zorgt voor een verassende toets.
  • Frambozen - basilicum
    De suiker wordt vervangen door maltitol. Een ideale zoetstof voor wie de inname van suiker wil verminderen.
  • Kersen
    De frisse zure kers, gezoet zonder zijn karakter te verliezen. Super op vanilleijs.
  • Kiwi - mango - vanille
    De suiker wordt vervangen door maltitol. Een ideale zoetstof voor wie de inname van suiker wil verminderen.
  • Mango - passievrucht - munt
    De suiker wordt vervangen door maltitol. Een ideale zoetstof voor wie de inname van suiker wil verminderen.
  • Rabarber
    Confituur met een friszurige toets, voor de echte fijnproevers.
  • Sinaasappel - Mango - Koriander
    Exotische combinatie met een verrassende toets van koriander.

Heb je vragen

over onze producten of wens je meer info
over ons assortiment en mogelijkheden?

Contacteer ons