Ons assortiment
Old School Jam
Ontdek onze traditionele, ongemixte confituren. Om de smaken goed te kunnen mengen, laten we de pure vruchten drie dagen rusten samen met suiker en citroensap. Het opkoken vormt de finishing touch. Met als eindresultaat: een superconfituur met de intense smaken en structuur van de volle vruchten.
-
4 vruchten met stukjesEen mengeling van bessen en bramen, verwerkt tot een frisse confituur.
-
Aardbeien met stukjesAardbei in de hoofdrol, een minimum aan suiker, vers citroensap en kardemon. En uiteraard heel veel liefde voor het vak
-
Abrikozen met stukjesDe fluweelzachte smaak van abrikozen, een klassieker, onweerstaanbaar in zijn eenvoud
-
Frambozen-rabarber met stukjesHaspengouwse glorie verwerkt tot een sublieme smaak voor op de boterham, in de yoghurt, in een dressing en zoveel meer
-
KersenDe frisse zure kers, gezoet zonder zijn karakter te verliezen. Super op vanilleijs
Ons assortiment
Luxe confituren
Mag het wat meer zijn? Wij gaan graag een stapje verder en combineren diverse smaken tot één verrassend geheel.
We laten onze creativiteit de vrije loop en experimenteren met de complementariteit van verschillende smaken. Proef en laat je bekoren door deze ongewone smaaksensaties.
-
Aardbeien à la cuberdonPure aardbeien, met de nasmaak van cuberdon snoepjes. ' Neuzekes' voor de kenners.
-
Aardbeien – witte chocoladeAardbeien, met een laag witte chocolade verstopt tussen deze heerlijke vruchten.
-
Abrikozen - pistachenDe klassieke abrikozensmaak met een verrassende toevoeging van pistachenootjes.
-
Abrikozen – lavendelHeerlijke abrikozen met als afwerking een paar lavendelbloemetjes. Doet je wegdromen naar de Provence.
-
Ananas - Mango - WodkaHeerlijke combinatie voor een cocktail, maar ook super op je toast.
-
Appel - muntHaspengouwse appelen die vergezeld worden van de frisse smaak van verse munt.
-
Bosbessen - limoenPure bosbessen, die ondersteund worden door de heerlijke citrus smaak van de zeste en het sap van de limoen.
-
Bosbessen- karamelPure bosbessen, waar gekarameliseerde suiker aan wordt toegevoegd.
-
Bosvruchten à la violetteIntense mengeling van frambozen, aardbeien, zwarte braambessen, aalbessen en cassis met de nasmaak van lekkere ouderwetse violette snoepjes.
-
Cassis - PastisDe donkere cassisbessen in combinatie met de anijssmaak van Pastis. Vitamine C à volonté.
-
Frambozen – basilicumPure frambozen, samengebracht met heerlijk geurende basilicum.
-
Frambozen – vijgenEen mix van frambozen en verse vijgen.
-
Intense aardbeienPure aardbeien, verrijkt met crème de fraise, voor een nog intensere smaak.
-
Intense frambozenPure frambozen, verrijkt met crème de framboise, voor een nog intensere smaak.
-
Kersen - aalbessenEen combinatie van 2 zeer gekende vruchten vormen een nieuwe smaaksensatie.
-
Kiwi-mango-vanilleGeniet van het exotsche fruit in combinatie met echte vanille.
-
Krieken - vanille - muntNoordkrieken met een toets van verse vanillestok en verse munt.
-
Mandarijn - Pompelmoes - Cointreausuper combinatie van zoete en zure citrusvruchten met een afwerking om bij weg te dromen.
-
Mango - passievrucht - muntOnze exotische confituur opgefrist met verse muntblaadjes.
-
Sinaasappel - Mango - KorianderExotische combinatie met een verrassende toets van koriander.
-
Winterse appelconfituurAppelen en rozijnen, op smaak gebracht met kaneel, steranijs en kardemon. Perfect voor in de koude maanden.
-
Winterse pruimenconfituurIdeaal om de koude wintermaanden wat op te fleuren.
-
Witte perziken - aalbessen - tijmEen tongstrelende combinatie van zachte en zure fruitsmaken met een aromatische toets.
Ons assortiment
Suikervrije confituren
Hoewel al onze confituren reeds een laag suikergehalte bezitten, bieden we je ook graag een suikervrije variant op basis van Maltitol. Afkomstig uit graan en tarwe, heeft deze zoetstof 0,9 keer de zoetkracht van suiker. Een perfect alternatief voor suiker als je het ons vraagt!