Over ons

Wat ooit begon als een kookhobby met enkele potjes confituur, groeide in een mum van tijd uit tot de Keukenkoets. Een bedrijf vol culinaire passie met als missie het artisanaal produceren van confituren, likeuren, confits en nog veel meer! De rode draad in ons productgamma? Telkens weer worden al onze producten bereid met een extra dosis fruit en een grote portie liefde.

Verrassend puur

Als onvervalste fruitfanaten streven we naar echte smaken, zonder compromissen. Gevestigd in het hartje van Sint-Truiden, te midden van het landelijke Haspengouw, geloven we in het pure karakter van fruit! Puurheid die onze producten steevast naar een hoger niveau tilt.
verrassend-puur

Confituren

De lekkernij waar voor ons alles mee begon. Als onvervalste fruitfanaten streven we naar heerlijke confituren met échte smaken. Het pure karakter vertaalt zich niet alleen in meer smaak, maar ook in onze verrassende combinaties. Puur fruit en een grote portie liefde, dat is wat je mag verwachten! We beschikken over een ruim assortiment dat zich vertakt in 3 categorieën: traditioneel, speciaal en suikervrij.

Heb je vragen

over onze producten of wens je meer info
over ons assortiment en mogelijkheden?

Contacteer ons