Aardbeien-rabarber 21 oktober 2015 De suiker wordt vervangen door maltitol. Een ideale zoetstof voor wie de inname van suiker wil verminderen.
Aardbeien 21 oktober 2015 Aardbei in de hoofdrol, een minimum aan maltitol, vers citroensap en kardemon. En uiteraard heel veel liefde voor het vak
Intense aardbeien 21 oktober 2015 Pure aardbeien, verrijkt met crème de fraise, voor een nog intensere smaak.
Aardbeien – witte chocolade 21 oktober 2015 Aardbeien, met een laag witte chocolade verstopt tussen deze heerlijke vruchten.
Aardbeien à la cuberdon 21 oktober 2015 Pure aardbeien, met de nasmaak van cuberdon snoepjes. ‘ Neuzekes’ voor de kenners.
Aardbeien – rabarber 21 oktober 2015 Een verukkelijke combinatie van zoete aardbeien en rode rabarber vormen een heerlijk frisse confituur.
Aardbeien met stukjes 20 oktober 2015 Aardbei in de hoofdrol, een minimum aan suiker, vers citroensap en kardemon. En uiteraard heel veel liefde voor het vak